Verstas

Verstaallamme tapahtuu! | Turku

Verstaamme sijaitsee Liedossa Tuulissuon teollisuusalueella. Hallitilaa on 600 m².


Vanhan entisöinti

Meille voit tuoda huonekaluja, ovia ja ikkunoita kunnostettaviksi tai entisöitäviksi. Teemme tilauksesta maalinpoistot, rakennekorjaukset, puuttuvien osien lisäykset ja pintakäsittelyt väritoiveittesi mukaan; petsaukset, kiillotukset, lakkaukset, puleeraukset, vahaukset, maalaukset ja öljykäsittelyt. Kunnostettava kohde saa uuden pinnan vanhaa kunnioittaen!

Moni haluaa ostaa vanhat huonekalut ehjinä ja viimeisteltyinä.

Huonekaluja myydään sekä kunnostettuina että ilman entisöintiä, jolloin ne ovat edullisempia. Kunnostuksessa hinta muuttuu, mutta myös tavaran arvo. Kaikkea ei tarvitse korjata. Ajan patina on monelle mielekäs tapa sisustaa ja se luo sisustamiseen oman tyylinsä.

Hinta korostuu myös silloin, kun huonekalu kestää vuodesta toiseen, eikä kaunista huonekalua tee mieli vaihtaa. Vanhaan huonekaluun tehty sijoitus myös kestää, vuosien varrella arvo vain nousee.


Uusiotuotantoa uusvanhaan huonekaluun

Teemme tilauksesta uusiotuotantona ruokapöytiä ja tuoleja sekä erilaisia kaappeja vanhan tai uudenkin mallin mukaisesti. Valmistamme huonekalut määrämitoin materiaali- ja väritoiveittesi mukaan. Ns. uusvanha huonekalu on meillä tehtynä nimensä veroinen; uusi mutta vanha.

Asiakas päättää, mitä tehdään.

Emme arkaile poistaa renginkaapista taustaa ja muokata sitä vaikka sulaketaulun peitoksi. Tosin 1700-luvun tavarasta ei heppoisin perustein muokkaa mitä tahansa, mutta sellaisesta tavarasta kyllä, mitä on kaupan paljon.

Aina ei tarvitse etsiä vuosikausia sisustukseen sopivaa tietynmallista vanhaa huonekalua. Kiertokalusteen yksi palvelumuoto on uusvanhojen huonekalujen valmistus.

Uusvanhoja ja vanhoja huonekaluja yhdistämällä saadaan yhtenäisiä sisustuskokonaisuuksia.

Materiaalikin on otettu huomioon; meillä on oma sahalinja, jossa sahataan mm. vanhoja puolitukkeja.

Teemme myös keittiö- ja kylpyhuonekokonaisuuksia uutta ja vanhaa yhdistellen sekä muita tilauspuusepän töitä.

Sopivia ratkaisuja sisustukseen on siis olemassa myös niille, jotka haluavat sisustaa esim. vanhan talon tai arvokiinteistön aikaansa kuuluvalla kalustolla.

Uusiotuotannossa käytettävien vanhojen puolitukkien sahausta omalla sahalinjalla.

Osoite: Puutarhatie 8, 21420 LIETO

Soita Petteri Sten 045 130 9134 tai jätä tarjouspyyntö!

Ota yhteyttä! Pyydä tarjous!