Kullan ja hopean osto ja myynti

Ostamme kultaa ja hopeaa luottamuksella ja käteisellä | Turku

Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää, mutta siitä mikä on, maksamme reaaliaikaisen hinnan käteisellä. Palvelullamme on 100 % takuu. Kun myyt kultaa, tiedät että meillä se on luotettavaa ja turvallista.

Myytävää kultaa ja hopeaa ovat korut, sormukset ja muut kulta- ja hopeaesineet

Kulta- tai hopeakoru tai -esine voi olla vanha rikkoontunut tai uusi käyttämätön, tällöin voit antaa arvioitavakseni esineen, josta sinulla on mahdollisuus saada painonsa arvoinen korvaus. Kullasta ja hopeasta maksamme heti käteisellä.

Kullan ja hopean arviointi on asiantuntevissa käsissä

Vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito sekä alan ammattilaisten ansaittu luottamus on tae luotettavalle palvelulle.

Kultaa sekä hopeaa ostettaessa on huomioitava se, että tuote saattaa olla ollut omistuksessa jo pitkään tai saatu perintönä. Monikaan ei halua omia tietojaan julki. Kunnioitamme tätä.

Suomalaisena yrityksenä maksamme kullasta todellisen hinnan. Arvioimme kullan ja hopean määrän ja teemme tarjouksen.

Kullan ja hopean hintaan vaikuttaa sen määrä ja pitoisuus. Yleensä 14 karaatin romukullan hinta on noin puolet saman painoisesta määrästä puhdasta kultaa. Kullan tai hopean päivitetty hinta löytyy esim. www.kitco.com tai Lontoon Gold Fixingin sivuilta. Kulta on yleisesti ottaen hinnoiteltu USA:n dollarin mukaan, USD/ unssi.

Kultaesineet eivät yleensä ole puhdasta kultaa. Puhdasta kultaa symboloi leima ja karaattimäärä 24 K. Suomessa myytävät kultakorut ovat pääsääntöisesti 14 karaatin kultaa, sormuksissa 18 karaatin kultaa. Kun esine sisältää vähemmän kultaa eli vähemmän karaatteja, kullasta saatava hintakin on pienempi.

Aina ei esimerkiksi erittäin vanhaa sormusta kannata myydä. Antiikkiesine on tuotteena arvokkaampi kuin sen kullan hinta painossa mitattuna.

Arviointi on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.