Myytävien tuotteiden valikoima on suuri ja koko ajan tulee lisää.

Voit ostaa tuotteen sellaisenaan, alkuperäisenä, tai mikäli haluat että tuote kunnostetaan vanhaa kunnioittaen, entisöijä kunnostaa tuotteen halutulla tavalla. Lue lisää entisöinnistä täältä.

Korut

Antiikkikorut, vintagekorut, retrokorut, timanttikorut, kultakorut Turusta

Antiikki- ja retrokoru on tätä päivää. Se sopii kaikenikäisille, niin rippilahjaksi kuin syntymäpäivälahjaksi varttuneemmalle.

Lahjaksi jotain kestävää?

Anna lahjaksi antiikkikoru tai retrokoru ja viesti kestäviä asioita. Merkityksellinen lahja syntyy hyvästä ja harkitusta ideasta. Kestävä timanttikoru tai kultainen sormus viestii vahvasti lahjan merkityksellisyydestä ja lämpimistä ajatuksista. Antiikkikoru sopii niin ystävälle, työtoverille, sukulaiselle kuin mielitietylle.

Yksilölliset timanttikorut tilauksesta - teetä mieleisesi timanttisormus meillä!

Perintökoruista jotain uutta? Löytyykö korurasiasta pitämättömiä aarteita? Toivotko jotain uutta ja yksilöllistä? Kun toivot mieleistäsi, teetettyä timanttikorua, kannattaa meihin olla yhteydessä. Olemme suunnitelleet ja tehneet esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksia. Suunnittelemme ja ideoimme yhdessä näyttävän ja kestävän korun lahjaksi tai itselle. Voimme lähteä liikkeelle perintökoruista tai luoda jotain aivan uutta. Ota yhteyttä, luodaan mieleistä yhdessä!